Tentang Kami

Who is pinjaman peribadi

Laman web Pinjamanperibadi.net.my dimiliki oleh UMC Sdn Bhd,  sebuah syarikat pemberi pinjaman wang berlesen  (No. Lesen : WL3631/14/01-4/200712 ) yang berwibawa dan bereputasi baik di Malaysia. Pengkhususan dalam me-rekabentuk penyelesaian kewangan peribadi dan perniagaan yang dapat memenuhi segala keperluan dan kehendak para pelanggan adalah matlamat berterusan kami. Kami juga adalah syarikat pemberi pinjaman wang berlesen yang pertama menawarkan perkhidmatan Perlindungan Insuran kepada pelanggan

Dengan pengkhususan ke atas penawaran penyelesaian kewangan yang fleksibel dan diperkhidmatkan jurunding pinjaman yang peramah, berpengalaman dan professional, UMC berupaya menawarkan pinjaman-pinjaman Peribadi dan Perniagaan yang dapat disesuaikan kepada semua jenis keperluan, pada kos yang rendah.

Rangkaian pusat khidmat UMC yang meluasi seluruh Malaysia juga telah ditubuhkan khas untuk memastikan penyelesaian kewangan kreatif dan mantap kami dapat disampaikan kepada para pelanggan pada kadar yang paling pantas dan berkesan.